Kostrådgivning

BlåbärMånga som börjar träna äter för lite, får inte i sig alla näringsämnen och skulle kunna äta vid bättre tillfällen. Genom en kostrådgivning eller en fullständig analys kan vi hjälpa dig att med små medel förbättra dina förutsättningar.

Fortasana säljer inte någon produkt utan vi baserar vårt arbete på mångåriga forskningsbaserade beprövade kunskaper och rekommendationer. Tack vare vår gedigna forskningsbakgrund och erfarenhet av undervisning håller vi oss uppdaterade på den senaste forskningen och hur den kan presenteras på ett populärvetenskapligt sätt.

Kostrådgivning

Jag hjälper dig med frågor som rör kosten. Det kan till exempel handla om att förbättra hälsan eller träningsresultaten. Jag kommer prata om kroppens funktioner med betoning på energiomsättning. Det ingår även en analys av kroppssammansättning (fettprocent), BMI, midje/höft-kvot och kaloriförbrukning. För att få en fullständig bild av näringsintaget kan du få göra en kostregistrering under fem-sju dagar. Vid en uppföljning går vi tillsammans igenom resultatet och du får med dig förslag på kostförbättringar. Det kan till exempel visa sig att du får i dig för låga mängder av vitaminer/mineraler eller att träningsresultaten uteblir eftersom energiintaget är för lågt.

Kontakta Maria på maria@fortasana.se för mer information och bokning. Kostnaden är 750 kr per tillfälle, se även Priser.

Kostrådgivning på distans

Friskare och starkare med rätt kost , 4 veckors program. Pris: 2600 kr

Paketet som passar alla oavsett om målet är att gå ner i vikt, öka kunskapen om mat och näringsämnen, öka chanserna till långvarigt god hälsa eller förbättra träningsresultaten. Efter fyra veckor kommer du att ha fått ökad kunskap om hur kroppen fungerar, vad som ger energi och hur mycket vi behöver av olika näringsämnen, vitaminer och mineraler. Allt detta får du även skriftligt. Dessutom kommer du få inlog till ett pedagogiskt tränings- och kostregistreringsprogram där det vid vår analys blir uppenbart om du äter för mycket eller för lite av något. Inför starten talas vi vid på telefon. Därefter sker regelbunden kontakt via  e-mail. Maila gärna Maria@fortasana.se för mer information.

Fortsättning kostrådgivning. Pris 1200 kr/månad

Vill du ha fortsatt kontakt efter att ha avslutat paketet ”starkare och friskare med rätt kost”? Köp en prenumeration och få obegränsad tillgång till kostregistreringsprogrammet och hjälp med att analysera kost och matvanor. Få även möjlighet att ställa vilka frågor du vill om hur du får kroppen fungera på bästa sätt. Du kan även få råd om hur du till exempel ska ladda inför långloppet. Vi håller kontakt varje vecka via e-post. Maila gärna maria@fortasana.se för mer information.

 

Maria ute sommarKostrådgivning är en skattefri personalförmån och det går bra att betala med Friskvårdschecken.

Länk till skatteverket

Du kan även kombinera kostrådgivning med Personlig träning.

 

Energibalans-logga300

 

 

 

 

 

  

www.freedigitalphotos.net

 

Kommentera